понедељак, 16. јул 2012.

Najjeftinija kuhinja - cena i savet

     Odmah treba reći, najjeftinija varijanta je kuhinja od belog univera. S obzirom na to da je bela boja nameštaja ponovo u modi, bićete u trendu. Takvu kuhinju možete obogatiti velikim ručkama, otvorenim policama za ukrase i začine, kao i maštovitim rasporedom elemenata.
     Velika stavka je arhitekta. Za iskusnog enterijeristu vam nije potreban arhitekta. Svaki pravi enterijerista (koji nije samo stolar), će vam na licu mesta napraviti skicu i raspored elemenata za 15 minuta i to besplatno.
     Cene na tržištu su razne. Kreću se od 180 do 290 evra po dužnom metru gornjih i donjih elemenata,  u beloj boji, bez posebnih mehanizama. Uvek je najbolja zlatna sredina. Ako je mnogo jeftino, koriste se loši okovi i bolje je da je sami napravite , ako je skupo, nerealno je.
     Takodje, umesto pločica, možete staviti i samolepljivu foliju koja je otporna na vlagu (koristi se za bilborde i reklame napolju). Itekako će obogatiti jednobojnu kuhinju.
Samolepljiva vodootporna folija
     Usporivači za fijoke nisu neophodni. Ni obične fijoke ne lupaju osim ako ih namerno ne zalupite jako, a svaki usporivač podiže cenu kuhinje za nekih 7 evra po fijoci. Medjutim, neće vam biti veliki trošak ukoliko na gornje elemente stavite bar jedan element koji se podiže na gore, (zbog razbijanja monotonije kuhinje), a cena tog gasnog amortizera je oko 3,5 evra. Mi ugradjujemo po 2 takva amortizera po vratima zbog ravnomernog opterećenja šarke i veće trajnosti.
     Realna cena za ovakvu kuhinju u beloj boji od 2 metra je oko 440 evra sa sve montažom i prevozom (na teritoriji Beograda).
   
STUDIO PRVANOVIĆ
Kontakt:
062 8654 564
065 8654 564

Facebook:   http://www.facebook.com/namestaj.prvanovic

email: studioprvanovic@yahoo.com

Нема коментара:

Постави коментар